Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! - iefimerida.gr

Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είχε κάποιος τη δυνατότητα να δει την Ελλάδα από ψηλά και να επικεντρωθεί στις ομορφιές της, θα χρειαζόταν μια ολόκληρη ζωή, για να ανακαλύψει τόσους μικρούς παραδείσους που κρύβει αυτός ο τόπος.

Εκπληκτικές διαδρομές που συνδέουν την απεραντοσύνη των αποχρώσεων του μπλε και του πράσινου με τον πλούτο των πρώτων υλών της ελληνικής γης. Ένας απέραντος ορίζοντας, από κει που τελειώνει η άμμος και το χώμα μέχρι τα όρια του ουρανού. Και φυσικά, δε θα μπορούσε να μη σταθεί στις Κυκλάδες, ένας τόπος ξερός, που από ψηλά μοιάζει άγονος, ενώ στο έδαφος αποκαλύπτονται θησαυροί, που κρύβουν μικρά ακατέργαστα διαμάντια της κυκλαδίτικης γης.

Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 0



Στις Κυκλάδες, και στο νησί της Τήνου βρίσκεται το Aeolis Tinos Suites (aeolistinossuites.com), που στα φετινά Tourism Awards απέσπασε το BRONZE Βραβείο στην κατηγορία “Storytelling Excellence”. Το Aeolis, χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία, προσφέρει στους επισκέπτες του μια απίστευτη θεά προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Αποτελείται από 34 βίλες 5 αστέρων, χτισμένες όλες με ντόπια υλικά, που η καθεμιά της όμως έχει τη δική της αρχιτεκτονική και το δικό της χαρακτήρα. Εδώ, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική και οι ανέσεις ενός σύγχρονου οικοδομήματος συνδυάζονται απόλυτα, δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα λιτής και απέριττης πολυτέλειας. Απολαύστε τον υπέρλαμπρο ουρανό του Αιγαίου στις εντυπωσιακές υπερσύγχρονες θερμαινόμενες πισίνες του συγκροτήματος - με νερό με φυσικό αλάτι που σου δίνει την αίσθηση ότι κολυμπάς στη θάλασσα - στρωμένες με κρυστάλλινες ψηφίδες και με τις οπτικές ίνες να κάνουν τον χώρο μαγικό και ονειρεμένο. Εδώ μπορεί να βρει κάποιος όλα όσα χρειάζεται ... γοητεία, άνεση, προστασία της ιδιωτικής ζωής, γαλήνη και ό,τι καλύτερο στην προσωπική πολυτέλεια!

Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 1



Ακόμα, το εκπληκτικό εστιατόριο στην Τήνο “Zoga Δια Χειρός Παπαϊωάννου” - με την ανεπανάληπτη θέα - που βρίσκεται μέσα στο Aeolis, σας προσκαλεί σε νέες γαστρονομικές εμπειρίες (www.zoga.gr). Πήρε το όνομά του χάρη σε έναν παραδοσιακό τρόπο ψαρέματος μεγάλων και “καθαρών” ψαριών που συναντάμε μόνο σε βαθιά και πεντακάθαρα νερά. Με την εγγυημένη υπογραφή του βραβευμένου chef και γκουρού της μαγειρικής Γιώργου Παπαϊωάννου, γνωστός και από το “Μπαρμπουνάκι” στη Γλυφάδα, το Κολωνάκι και τη Ν. Ερυθραία και από το “Armyra” στο Costa Navarino. Ο Γιώργος, ένας δεξιοτέχνης της ψαροφαγίας, αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με όλο και πιο τεχνικούς τρόπους, διατηρώντας ολοζώντανες τις υφές, τις γεύσεις και τα αρώματα. Το μενού στηρίζεται στην παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα, με τα φρέσκα θαλασσινά και τα λαχταριστά ψάρια από τις Κυκλάδες και τα προσεκτικά επιλεγμένα Τηνιακά βιολογικά υλικά. Αυγά αχινού, χταπόδι κρασάτο με κρέμα φινόκιο & πράσο ψητό, καπνιστό χέλι με φύκια wakame, Zoga σαλάτα με ντοματίνια, καπαρόμηλα & ξινομυζήθρα Τήνου, ριζότο μαγειρεμένο με bisque γαρίδας, φιλέτο κοτόπουλο με μπάμιες, ρυζόγαλο και παραδοσιακό γλυκό, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα του Γιώργου Παπαϊωάννου που ξεπερνούν κάθε φαντασία και εγγυώνται μια γαστρονομική πανδαισία που μένει αξέχαστη. Η πλούσια κάβα του Zoga, με τον εξειδικευμένο σομελιέ, προσφέρει μερικά από τα πιο ονομαστά είδη κρασιών, ελληνικής προέλευσης αλλά και διεθνή.

Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 2
Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 3
Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 4
Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 5
Εστιατόριο Zoga & Aeolis Tinos Suites, ο πιο δυνατός συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού! | iefimerida.gr 6



Στο Aeolis Tinos Suites, λοιπόν, δε νιώθετε απλά “σαν το σπίτι σας”, είστε στο σπίτι σας!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τήνος Εστιατόριο Zoga Aeolis Tinos Suites
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ