Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα - iefimerida.gr

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα

Ο Μαρκ Μαζάουερ στην Αθήνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τρέχει στα βιβλιοπωλεία της πόλης αυτή την εβδομάδα;

Ποια βιβλία παρουσιάζουν οι εκδότες; Ποιους συγγραφείς μπορούμε να γνωρίσουμε από κοντά;

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα | iefimerida.gr 0

Ο Χρήστος Γιανναράς στον Ιανό
Ο Χρήστος Γιανναράς συνομιλεί με τους αναγνώστες του, με αφορμή το βιβλίο του «Ελληνοκεντρικός εκσυγχρονισμός» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Αφιέρωμα στην ερωτική λογοτεχνία: Απαγορευμένοι έρωτες κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στην ερωτική λογοτεχνία με αφορμή τα μυθιστορήματα «Η ωραία της ημέρας» του Ζοζέφ Κεσέλ και «Η ιστορία της Ο» της Πολίν Ρεάζ. Η μεταφράστριά τους Ρίτα Κολαΐτη και ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης θα προλογίσουν την εκδήλωση και θα σχολιάσουν τα αποσπάσματα που θα διαβαστούν από την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου. Στην ταράτσα του Πολυχώρου Μεταίχμιο, στις 8.30 το βράδυ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα | iefimerida.gr 1

Ο Μαρκ Μαζάουερ στην Αθήνα
Ο διακεκριμένος ιστορικός και συγγραφέας Μαρκ Μαζάουερ έρχεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου «Όσα δεν είπες» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Άγρα. Με τον Μάρκ Μαζάουερ θα συνομιλήσει ο Κωστής Καρπόζηλος, ιστορικός, διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ). Στη Στοά του Βιβλίου, Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στις 8 το βράδυ (Σταδίου & Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα)

Ο Τηλέμαχος Κώτσιας στον Ιανό
Οι εκδόσεις Πατάκη και ο IANOS παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Tηλέμαχου Κώτσια «Σινική μελάνη». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Κούτας, συγγραφέας και ο Παντελής Καρκαμπάσης πρ. Πρέσβυς της Ελλάδος στα Τίρανα. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης. Παρέμβαση θα κάνει ο μουσικός Χρήστος Μάστορας. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα | iefimerida.gr 2

Ο Χρήστος Χωμενίδης στο Χαρτόραμα στο Γαλάτσι
Μια συνάντηση με τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη ,ε αφορμή το νέο του μυθιστόρημα με τίτλο «Ο Φοίνικας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. Στο βιβλιοπωλείο Χαρτόραμα, στις 7 το βράδυ (Αγίας Γλυκερίας 16, Γαλάτσι)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ