Saronic magazine -Ενα περιοδικό-οδηγός για τα νησιά του Σαρωνικού - iefimerida.gr

Saronic magazine -Ενα περιοδικό-οδηγός για τα νησιά του Σαρωνικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταξιδέψτε στο Σαρωνικό με το «Summer 2018», τη νέα ετήσια καλοκαιρινή έκδοση του γνωστού free press περιοδικού του Αργοσαρωνικού Saronic Magazine, που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό ταξιδιωτικό οδηγό σε μια εξαιρετικά καλαίσθητη και μοντέρνα πολυσέλιδη έκδοση, με προσεγμένες επιλογές από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τα καλύτερα - «best of the best» - ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ μπαρ και εμπορικά καταστήματα του Αργοσαρωνικού, που αξίζει να εμπιστευτείτε για να απολαύσετε αξέχαστες διακοπές.


Το «Summer 2018 » υπόσχεται να σας ενημερώσει για όλα τα Hight Light και τα Big Events της φετινής καλοκαιρινής σαιζόν στον Σαρωνικό και βέβαια να σας κρατήσει συντροφιά με την πλούσια και ποιοτική δημοσιογραφική ύλη του. Είναι δίγλωσσο (Ελληνικά – Αγγλικά), καθώς απευθύνεται και στους ξένους ταξιδιώτες και γι’ αυτό διανέμεται δωρεάν από το περίπτερο του ΕΟΤ στις αφίξεις του Αεροδρομίου των Αθηνών και από μεγάλα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.


Στο «Summer 2018 » θα απολαύσετε τους lovers των νησιών και των νησιωτικών του Αργοσαρωνικού. Πρόκειται για γνωστά πρόσωπα που …εξομολογούνται τον έρωτά τους για την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, τα Μέθανα, την Ύδρα, τις Σπέτσες και την Ερμιονίδα , ενώ οι δύο συνεντεύξεις σίγουρα θα συζητηθούν. Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας ταξιδεύει στον δικό του Σαρωνικό και ο Πιέρ Αλέξις Ντυμά του ιστορικού Οίκου Hermès στη δική του Αίγινα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Saronic magazine νησία οδηγός Σαρωνικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ