Survivor 2: Τα βίντεο μίλησαν για τον καβγά Τσίλη-Αγόρου -Κατηγορίες και ειρωνείες [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τα βίντεο μίλησαν για τον καβγά Τσίλη-Αγόρου -Κατηγορίες και ειρωνείες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2, ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου και τον Γιάννη Τσίλη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου.

Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον τελικό του Survivor 2, τα δίνουν όλα στον αγώνα και λόγω του πάθους για τη νίκη δεν είναι λίγες οι φορές που η κατάσταση ξεφεύγει.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του αγωνίσματος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2, Αγόρου και Τσίλης προσπαθούν να ανέβουν σε ένα σκαλοπάτι για να πιάσουν τη μπάλα. Ο Μαχητής ανεβαίνει πρώτος, ενώ ο Διάσημος φαίνεται να παραπατά προσπαθώντας να ανέβει. Για να μην πέσει, πιάνει τον αντίπαλό του και δημιουργείται η εντύπωση πως τον κρατά επίτηδες.

Ο Νικόλας θεωρεί πως ο Τσίλης τον τράβηξε και λέει: «Με τραβάει κιόλας», ενώ ο παίκτης των Διάσημων του απαντά: «Πήγα να κρατηθώ...».

Στο μεταξύ ο παρουσιατής του Survivor 2 Σάκης Τανιμανίδης σφυρίζει και φωνάζει: «Ηρεμα, ήρεμα» στους δύο παίκτες.

Ο στίβος μάχης ξεκίνησε από εκεί που είχε διακοπεί και τελικά ο Νικόλας Αγόρου κέρδισε τον Γιάννη Τσίλη.

Το περιστατικό όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Φεύγοντας από τον στίβο μάχης του Survivor 2, ο Νικόλας Αγόρου φώναξε στον Γιάννη Τσίλη «τελευταία σου». Ο παίκτης των Διασήμων του Survivor 2 δεν αντέδρασε, ωστόσο, η συζήτηση επανήλθε στο θέμα όταν όλοι οι παίκτες, Μαχητές και Διάσημοι του Survivor 2, μαζεύτηκαν μετά το τέλος του αγωνίσματος, με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Νικόλας Αγόρου θεώρησε πως ο Τσίλης το έκανε επίτηδες, λέγοντας μάλιστα στους συμπαίκτες του πως ο Τσίλης μπήκε μπροστά του και τον έσπρωξε, κάτι που δεν συνέβη.

«Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες; Ανέβηκα πρώτος, όπως το κάναμε. Και μπαίνει μπροστά μου, με σπρώχνει… Και με τραβάει για να πέσω να σκοτωθώ. Θα πέσω να σκοτωθώ. Και με χτύπησε και μία πιο πριν. Όταν μιλάμε για αξιοπρέπεια, αρχές και ήθος να τα τιμάμε και να τα σεβόμαστε. Το είδες που με τράβηξε; Απαράδεκτο», είπε αρχικά ο Νικόλας Αγόρου στους συμπαίκτες του από την ομάδα των Μαχητών στο Survivor 2.

Ο Γιάννης Τσίλης από την πλευρά του, τόνισε πως ο Αγόρου ήταν αυτός που τον έσπρωξε, ενώ η παραγωγή του Survivor 2 έπαιζε συνεχώς τα πλάνα, δικαιώνοντας τον παίκτη των Διασήμων.

Μιλώντας μπροστά σε όλους τους παίκτες του Survivor 2 ο Γιάννης Τσίλης με μια συγνώμη που είπε στην αρχή ειρωνικά μπέρδεψε και τον Νικόλα Αγόρου και τους Μαχητές του Survivor 2, οι οποίοι αρχικά νόμιζαν ότι το εννούσε αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι τους ειρωνευόταν.

Οι Διάσημοι του Survivor 2, λοιπόν, λίγο αργότερα συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι έβαλαν κατά του παίκτη των Μαχητών.

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο Νικόλας δεν κατάλαβε αν έκανε λάθος. Και επιμένει στο ότι έφταιγα εγώ σε αυτό. Στο μόνο πράγμα που μπορώ να πω ότι έφταιγα με σιγουριά είναι για το πρώτο ματσάρισμα που τον χτύπησα κατά λάθος με το καρότσι στο πόδι. Αλλά για το δεύτερο που υποστηρίζει ότι έφταιγα εγώ, δεν νομίζω ότι φταίω εγώ. Με έσπρωξε πεντακάθαρα και έπεσα από ψηλά. Δεν είμαι τρελός να πω ότι θα πέσουμε μαζί και θα σε τραβήξω και σένα. Δεν είναι πισίνα από κάτω, είναι ξύλο. Ήξερα ότι μπορεί να χτυπήσει κάποιος. Το αντιαθλητικό είναι από την πλευρά του. Το “τελευταία σου” είναι και μια απειλή…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης.

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το σκηνικό που έγινε. Η στάση του Νικόλα ήταν πάρα πολύ λάθος και δεν μπορώ να το παραβλέψω επειδή τον γνωρίζω προσωπικά και να πω ότι ήταν σωστός. Το λάθος πρέπει να το αναγνωρίζουμε. Και είναι άσχημο που δεν αναγνωρίζει ο ίδιος το λάθος του και δεν το παραδέχεται. Γυρίζει και λέει ότι ο Τσίλης φέρθηκε αντιαθλητικά», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Το ακόμα χειρότερο είναι που του λες εσύ συγγνώμη και είναι σαν να ικανοποιείται ότι του είπες συγγνώμη γιατί όντως έκανες κάτι λάθος. Δεν κατάλαβε ποτέ. Μπορώ να πω επισήμως ότι ήταν απαράδεκτος. Δεν γίνεται να σπρώχνεις, να παίρνεις όλο το σκαλοπάτι, όλο τον χώρο και μετά να ζητάς και τα ρέστα και να φαίνεται ότι κάποιος άλλος φταίει για το δικό σου λάθος. Για μένα είναι απαράδεκτος. Γι’ ακόμα μία φορά είναι λάθος η στάση του», τόνισε η Μελίνα Μεταξά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ