Στο νοσοκομείο ξανά η Χέδερ Λόκλιαρ - Ηθελε να αυτοκτονήσει, παραλίγο να πνίξει την μητέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ξανά η Χέδερ Λόκλιαρ - Ηθελε να αυτοκτονήσει, παραλίγο να πνίξει την μητέρα της [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η Χέδερ Λόκλιαρ, η οποία απείλησε να αυτοκτονήσει.

Η διάσημη ηθοποιός απείλησε να πυροβολήσει τον εαυτό της, ενώ προηγουμένως παραλίγο να πνίξει την μητέρα της που προσπάθησε να την βοηθήσει.

Ολα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν «Σάμι της Δυναστείαϛ» βγήκε εκτός ελέγχου μόλις υποπτεύθηκε πως ο αρραβωνιαστικός της μπορεί να την απατά με άλλη γυναίκα.

Στο νοσοκομείο ξανά η Χέδερ Λόκλιαρ - Ηθελε να αυτοκτονήσει, παραλίγο να πνίξει την μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά που οδήγησε την Λοκλιάρ σε απερίσκεπτες πράξεις, καθώς αμέσως μετά έφυγε από το σπίτι της και πήγε στους γονείς της όπου και εκεί ήταν εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η ίδια δεν μπορούσε να ηρεμήσει και έψαχνε στο σπίτι ένα όπλο για να αυτοκτονήσει.

«Ενώ προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, η Χέδερ έκανε μια λαβή πνιγμού στη μητέρα της και χτύπησε τον πατέρα της» είπε πηγή που επικαλείται το RadanOnline.com.

Στην συνέχεια σύμφωνα με το TMZ η μητέρα της κατάφερε να τηλεφωνήσει στην άμεση δράση, λέγοντας στο τηλέφωνο πως η κόρη της φέρεται βίαια και πως ήθελε να βλάψει τον εαυτό της.

Η Λόκλιαρ βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρακολουθείτε από ψυχολόγους.

Στο νοσοκομείο ξανά η Χέδερ Λόκλιαρ - Ηθελε να αυτοκτονήσει, παραλίγο να πνίξει την μητέρα της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η «Σάμι της Δυναστείας» φέρεται βίαια, καθώς τον Φεβρουάριο είχε κατηγορηθεί πως είχε βιαιοπραγήσει προς τον 56χρονο αρραβωνιαστικό , Κρις, με αποτέλεσμα τότε να συλληφθεί.

Η πολυτάραχη ζωή της δεν σταματά εκεί, καθώς είχε κατηγορηθεί πως χτύπησε με κλωτσιά και αστυνομικό, όταν εκείνος προσπάθησε να την συλλάβει, με αποτέλεσμα λίγο καιρό αργότερα να μπει σε κέντρο αποκατάστασης.

Με τον αρραβωνιαστικό της Κρις
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ