Μαρινάκης: Τα έχετε όλα, ζητώ πειθαρχία και σκληρή δουλειά - iefimerida.gr

Μαρινάκης: Τα έχετε όλα, ζητώ πειθαρχία και σκληρή δουλειά

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν έδωσε το στίγμα του με ομιλία στους παίκτες του Ολυμπιακού «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά και να μας κάνετε υπερήφανους. Τα έχετε όλα στον σύλλογο και από εσάς ζητάω απόλυτη πειθαρχία! Πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Όσοι δεν είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι δεν θα φοράνε αυτή την φανέλα! Δεν θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος. Σε λίγες μέρες και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών, για να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για τη νέα σεζόν! Να έχετε υγεία και δύναμη και να έχουμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, μια χρονιά θριάμβων όπως αρμόζει στην ένδοξη ιστορία μας!», ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων».

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε πως: «Εμείς κύριε πρόεδρε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με την δουλειά μας στο γήπεδο. Να είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μόνο η κορυφή!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ