Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη με την κατηγορία εσχάτης προδοσίας πήρε ο Μπαρμπαρούσης - iefimerida.gr

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη με την κατηγορία εσχάτης προδοσίας πήρε ο Μπαρμπαρούσης

Οσα είπε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής αυγής Κων. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας μετά την ομιλία του στη Βουλή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, όσα ειπε, λέχθηκαν σε μια στιγμή έξαρσης και αμέσως μετά ανακλήθηκαν και γι αυτο το λόγο θα αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο συνήγορος του κ. Κορατζοπουλος υποστήριξε ειδικότερα ότι ήταν «ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.. Ήδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Η πρόθεση του με τη χρήση αυτών των εκφράσεων τελικά ήταν κατά τρόπο εμφατικό να θέσει τους πολιτειακούς παράγοντες προ ευθυνών τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ