Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής παράτυπων μεταναστών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής παράτυπων μεταναστών μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Περιπολικό/ Φωτογραφία αρχείου eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν οδηγός φορτηγού, αγνοώντας σήμα αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, χωρίς -ευτυχώς- να υπάρξει τραυματισμός.

Αυτά συνέβησαν στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο του Σοχού, ενώ μετά τη σύγκρουση, ο καταδιωκόμενος εγκατέλειψε το όχημά του, επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, αλλά τελικά συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Πρόκειται για υπήκοο Μαρόκου, 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε 16 αλλοδαπούς, από το Ιράκ, την Παλαιστίνη και τη Συρία, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, με σκοπό να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, καταβάλλοντας προηγουμένως χρηματικό ποσό σε κύκλωμα διακινητών.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη αστυνομία Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ