SKIMMED MILK

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς αποβουτυρωμένο γάλα -Οι λόγοι που πρέπει να το αποφύγεις

Μια κανάτα γάλα, Φωτογραφία: Shutterstock
Μια κανάτα γάλα, Φωτογραφία: Shutterstock

Το γάλα είναι ένα ρόφημα που μας συνοδεύει σε μεγάλο μέρος της ζωής μας.

Οταν ήμασταν παιδιά το πίναμε σκέτο ή με κακάο πριν το σχολείο, ενώ μεγαλώνοντας ξεκινήσαμε να το βάζουμε στον καφέ μας.

Το γάλα έχει πολλές χρήσεις τόσο στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική όσο και άλλες, οικιακές.

Το γάλα είναι υγιεινό, ωστόσο, πολλές φορές το αντικαθιστούμε με χαμηλότερα λιπαρά (light) και άλλες παραλλαγές που υπόσχονται λιγότερες θερμίδες.

Ενα από αυτά είναι το αποβουτυρωμένο γάλα. Ωστόσο, από ότι φαίνεται δεν μας κάνει κάποιο ιδιαίτερο καλό και δεν αξίζει να αφήσεις το πλήρες γάλα γι’ αυτό.

Και υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι.

Διάβάσε γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείς αποβουτυρωμένο γάλα στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.