Μπαμπινιώτης: «Τα βιβλία θα είναι στην ώρα τους στα σχολεία» - iefimerida.gr

Μπαμπινιώτης: «Τα βιβλία θα είναι στην ώρα τους στα σχολεία»

Γιώργος Μπαμπινιώτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγκαιρα αναμένονται τα βιβλία φέτος στα σχολεία, διαβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας, ανακοινώνοντας μάλιστα και τις ημερομηνίες διανομής τους.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαμπινιώτη – ο οποίος προανήγγειλε και έναρξη αξιολόγησης των εκπαιδευτικών που δεν θα οδηγεί όμως σε απολύσεις – τα βιβλία του Γυμνασίου και του Λυκείου θα παραδοθούν στα σχολεία στις 10 Ιουλίου, ενώ τα βιβλία του Δημοτικού στις 20 Αυγούστου.

Μάλιστα ο υπουργός Παιδείας ρώτησε δεκάδες φορές όλους τους παράγοντες πότε θα είναι έτοιμα, ενώ επικοινώνησε και με τον πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να μην καθυστερήσει η έγκριση. Επίσης, τα τετράδια των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα είναι έτοιμα στις 30 Απριλίου, όπως είπε, με κόστος 156.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα βιβλία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι και το νέο βιβλίο Ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού που εκδόθηκε σε αντικατάσταση του βιβλίου της κ. Μ. Ρεπούση. Πρόκειται για βιβλίο που συνέγραψε ομάδα υπό την επίβλεψη του καθηγητή Ι. Κολιόπουλου, εγκρίθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και θα διδαχθεί πιλοτικά από το ερχόμενο έτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ