Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται- Με δικηγόρο από το Λος Αντζελες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται- Με δικηγόρο από το Λος Αντζελες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του Αννας-Μαρίας, Θεοδώρα Γλιξμπουργκ με τον εδώ και περίπου δυόµισι χρόνια σύντροφό της Μάθιου Κουµάρ.

Το lovestory

Ο έρωτας του ζευγαριού έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία.

Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϋλάνδη.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται- Με δικηγόρο από το Λος Αντζελες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι και μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες, όπου η Θεοδώρα ασχολείται με την ηθοποιία και ο Μάθιου είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζηµιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Ο γαμπρός έχει γνωρίσει και την οικογένεια Γλιξμπουργκ, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις µε τα αδέλφια της Θεοδώρας, κυρίως τον Φίλιππο µε τον οποίο είναι πιο κοντά ηλικιακά.

Το ταξίδι στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, οι φήμες ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε τροχιά γάµου άρχισαν να φουντώνουν όταν πέρυσι τον Αύγουστο η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ έφερε τον αγαπηµένο της στην Ελλάδα στο πλαίσιο διακοπών.

Προορισμός τους τότε ήταν των νησί των Ανέμων, η Σαντορίνη και το Πόρτο Χέλι.

O Φίλιππος Γλιξμπουργκ και η Θεοδώρα/ Φωτογραφία:Eurokinissi

Πάντως, στις πρόσφατες εκδηλώσεις για τον εορτασµό των 50ών γενεθλίων του εξαδέλφου της, πρίγκιπα Φρεντερίκ της Δανίας, στην Κοπεγχάγη, δεν πήγε μαζί με τον σύντροφό της αλλά μόνη της, συνοδευόµενη από τον µικρότερό αδελφό της Φίλιππο.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παντρεύεται- Με δικηγόρο από το Λος Αντζελες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ