Αρχιεπισκοπή: Κατάπτυστα δημοσιεύματα για δήθεν επίθεση διαδηλωτών στο αυτοκίνητο Ιερώνυμου - iefimerida.gr

Αρχιεπισκοπή: Κατάπτυστα δημοσιεύματα για δήθεν επίθεση διαδηλωτών στο αυτοκίνητο Ιερώνυμου

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατηγορηματική διάψευση φημών που αναπαρήχθησαν από μερίδα ΜΜΕ περί δήθεν επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου χθες στο Σύνταγμα προχώρησε η Αρχιεπισκοπή.

Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ.Χάρης Κονιδάρης έκανε λόγο για κατάπτυστα και κατασκευασμένα δημοσιεύματα

Η δήλωση του κ. Κονιδάρη:

«Όσα κατάπτυστα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δημοσιεύονται σε ορισμένες ιστοσελίδες χωρίς τον παραμικρό κόπο διασταύρωσης των «πληροφοριών» περί υποτιθέμενης επίθεσης διαδηλωτών στο αυτοκίνητο του Αρχιεπισκόπου αργά χθες το βράδυ στην περιοχή του Συντάγματος, αποτελούν την επιτομή των καταφανώς ψευδών και χυδαία κατασκευασμένων ειδήσεων.

Ας γνωρίζουν απλώς οι εμπνευστές και εργολάβοι των δύσοσμων αυτών κατασκευών, που εξυπηρετούν σκοπιμότητες προφανείς σε όλους, ότι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ