Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Εκεί και οι Δημήτρης, Θανάσης Γιαννακόπουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο ΟΑΚΑ για τον τελικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Εκεί και οι Δημήτρης, Θανάσης Γιαννακόπουλος [εικόνες]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ΟΑΚΑ αφίχθη δύο ώρες πριν το τζάμπολ του 5ου τελικού Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ο Γιάννης Αντετοκουνμπο.

Ο άσος των Μπακς αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των «πρασίνων». Ο "Greek Freak", ο οποίος έχει δώσει πολλές φορές το «παρών» στο ΣΕΦ στο παρελθόν, θα υποστηρίζει τον αδελφό του Θανάση, ο οποίος αγωνίζεται στους «πράσινους» στην ύστατη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας. Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε παροτρύνει τον Θανάση:

«Το έχεις, μεγάλε αδερφέ! Πήγαινε σήκωσέ το». Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν δια ζώσης από το ΟΑΚΑ, η κοπέλα του, αλλά και ο αδερφός του, Άλεξ.

Μια συγκινητική σκηνή εκτιλύχθηκε στο ΟΑΚΑ, περίπου 20' πριν το τζάμπολ του πέμπτου τελικού. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε στο κλειστό του Αμαρουσίου και αφού αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο, στη συνέχεια αγκαλιάστηκε με τον θείο του Θανάση στα επίσημα και δάκρυσε.

Το «παρών» δίπλα στην αποστολή της ομάδας δίνουν οι δύο πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Παρά το γεγονός ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια του ΟΑΚΑ δεν είχαν βρεθεί στο γήπεδο, στον αποψινό τελικό αποφάσισαν να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την κοπέλα του και δεξιά στην φωτογραφία την μητέρα του
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ