Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα ανεύθυνα και δημαγωγικά πήγε να το εργαλειοποιήσει για να ξύσει παλιές πληγές στη ΝΔ αλλά πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη καθώς έχει απώλειες, αλλά δυστυχώς έχει δημιουργήσει πληγές και στη χώρα», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι η χώρα μας χάνει, καθώς η συμφωνία με τα Σκόπια είναι ετεροβαρής. «Συμφωνούν σε Βόρεια Μακεδονία αλλά σε γλώσσα και εθνικότητα συμφωνούν στο σκέτο “Μακεδονική”», σημείωσε και υπογράμμισε ότι δημιουργούνται τετελεσμένα και αυτός ήταν ο λόγος που η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε ψήφο δυσπιστίας.

«Στις 11 Ιουλίου θα απευθύνει στα Σκόπια πρόσκληση για ένταξη με την ελληνική υπογραφή. Η κρίσιμη στιγμή για την χώρα δεν είναι σήμερα με την υπογραφή αλλά εχθές που ο κ. Καμμένος υποκριτικά στήριξε την κυβέρνηση», δήλωσε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.

«Η ΝΔ δεν ισχυρίζεται πως είναι ένα κόμμα που έχει υπερφυσικές δυνάμεις και θα αλλάξει τα πάντα αλλά είναι βέβαιο πως θα κάνουμε πιο υπεύθυνη διαχείριση τόσο στην οικονομία όσο και στην εξωτερική πολιτική. Δεν παριστάνουμε τους ταχυδακτυλουργούς καθώς θα ήταν ανέντιμο απέναντι στους πολίτες, η πολιτική Τσίπρα όμως δεν είναι μονόδρομος», ανέφερε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωστής Χατζηδάκης ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ