Εκπληξη: Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι ανακοίνωσαν το νέο τους κοινό άλμπουμ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκπληξη: Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι ανακοίνωσαν το νέο τους κοινό άλμπουμ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο τους κοινό, άλμπουμ με τίτλο «Everything Is Love» ανακοίνωσαν μέσω Instagram και Tidal οι Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του άλμπουμ με ένα απόσπασμα από το νέο τους βίντεο που γυρίστηκε στο μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι για το τραγούδι τους «Apeshit».

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 16, 2018 at 2:29pm PDT

Μετά το τελευταίο της άλμπουμ, «Lemonade», η Μπιγιονσέ βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία με το σύζυγό της, η οποία θα διεξαχθεί μέχρι τον Οκτώβριο.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 16, 2018 at 2:29pm PDT

Η κυκλοφορία αυτού του νέου άλμπουμ είναι ειλικρινά, πρωτοφανής. Η Μπιγιονσέ βέβαια το έχει κάνει και το παρελθόν. Τα τελευταία της άλμπουμ «Beyonce» και «Lemonade» ήταν έκπληξη προς τους θαυμαστές της. Αυτό το άλμπουμ, το «Everything is Love», σηματοδοτεί το τρίτο κατά σειρά, μυστικό άλμπουμ της τραγουδίστρια και το πρώτο του Τζέι Ζι, του οποίου το τελευταίο «4:44» ήταν ότι ακριβώς ήθελαν οι θαυμαστές του.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 16, 2018 at 2:29pm PDT

Το νέο άλμπουμ διαθέτει εννέα κομμάτια και ένα single bonus, που ονομάζεται «Salud», όπως και το μουσικό βίντεο Apeshit αποκλειστικά στο Tidal.

Την έκπληξη πάντως συμπληρώνει και η εμφάνιση της μεγάλης κόρης του ζευγαριού Μπλου Ίβι, που έκανε ένα cameo, εκφράζοντας την αγάπη της για τα δίδυμα αδέρφια της. Στην μόλις μία ατάκα της λέει: «Φωνάξτε την Ρούμι και τον Σερ, με αγάπη Μπλου» και είναι ίσως το καλύτερο πράγμα που έχουμε ακούσει ποτέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ