Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Δεν κάνεις φέιγ βολάν έγγραφα του ΥΠΕΞ - iefimerida.gr

Μπακογιάννη κατά Κοτζιά: Δεν κάνεις φέιγ βολάν έγγραφα του ΥΠΕΞ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά το τέλος της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε στην αίθουσα κοινοβουλευτικών συντακτών και σχολίασε την επιλογή Κοτζιά να μοιράσει διαβαθμισμένα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών στη Βουλή.

Η κυρία Μπακογιάννη ανέφερε ότι πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο και επέκρινε τον κ. Κοτζιά, λέγοντας ότι έκανε τα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών φέιγ βολάν.

«Ποτέ στη Βουλή δεν βρέθηκε ΥΠΕΞ να ανεμίζει τηλεγραφήματα ειδικού χειρισμού. Η Ελλάδα έχει ένα ΥΠΕΞ και γι’αυτό τα αρχεία του ΥΠΕΞ έχουν ένα εθνόσημο πάνω. Δεν τα κάνεις φέιγ βολάν. Ο Κοτζιάς νομίζει ότι φοβηθήκαμε. Εγώ τα έχω όλα. Ή κάνεις ιστορική αναφορά και τα δίνεις όλα ή όταν κάνεις τέτοιου είδους επιλογή είσαι Κοτζιάς», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ