Ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής ο Δημήτρης Καμμένος -Διεγράφη άμεσα - iefimerida.gr

Ψήφισε «ναι» στην πρόταση μομφής ο Δημήτρης Καμμένος -Διεγράφη άμεσα

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ναι» ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ στην πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας για το Σκοπιανό!

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και μετά από αυτή την ψήφο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων διεγράφη από το κόμμα.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία τον ενημερώνει για τη διαγραφή του Δ. Καμμένου από τους Ανεξάρτητους Ελληνες: «Με επιστολή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος».

Να σημειωθεί ότι την ώρα που ψήφισε ο Δ. Καμμένος κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τον χειροκρότησαν θερμά και τον επευφήμησαν.

Ο Π. Καμμένος έγραψε στο Twitter για τον διαγραφέντα, πλέον, Δημήτρη Καμμένο: «Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...».

Από το Ποτάμι, δε, ο Σπύρος Δανέλλης ψήφισε «ναι», όπως ήταν η γραμμή του κόμματος, αλλά όχι για το Σκοπιανό.

Όσο για την ψηφοφορία, ψήφισαν συνολικά 280 βουλευτές. «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ ψήφισαν 127 βουλευτές και «όχι» 153.

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε

Κυβερνητικός αξιωματούχος κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή, σημείωσε:

«Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας. Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υπογράμμιζε ο ίδιος αξιωματούχος, που κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών.
Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καμμένος ΑΝΕΛ ποροταση μομφης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ