Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα φύγουν από την κυβέρνηση αν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή, όχι τώρα - iefimerida.gr

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ θα φύγουν από την κυβέρνηση αν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή, όχι τώρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής έθεσε το χρονοδιάγραμμα αποχώρησής του κόμματος του από τη συγκυβέρνηση λέγοντας πως αυτό θα γίνει όταν θα έρθει για κύρωση η συμφωνία Ελλάδας και Σκοπίων στη Βουλή.

«Παραμένουμε πιστοί στις θέσεις μας όταν θα έρθει η ώρα δε χρειάζεται να φοβάται τίποτα ο ελληνικός λαός, οι Aνεξάρτητοι Eλληνες είμαστε η ασφαλιστική δικλείδα. Μέχρι τότε όταν έρθει η ώρα εκείνη που μπορεί να χωρίσουμε τους δρόμους μας η Ελλάδα θα έχει βγει από τα μνημόνια και η διαφθορά στην οποία στηριχθήκατε εσείς και οι άλλοι θα παταχθεί μέσα από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν θα προστατευθεί κανένας.»

Μάλιστα ο κ. Καμμένος επισήμανε πολλές φορές ότι οι Aνεξάρτητοι Eλληνες θα κάνουν ότι μπορούν και ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μην κυρωθεί συμφωνία από τη Βουλή

« Η θέση των ΑΝΕΛ θα είναι αρνητική όχι μόνο με την ψήφο αλλά και με οποιοδήποτε τρόπο θα μπορέσουμε αυτήν την συμφωνία να μην την επικύρωση το ελληνικό κοινοβούλιο.

Οσοι ανησυχούν μήπως υπάρχει κίνδυνος εθνικής υποχώρησης λέμε ότι σήμερα δεν ψηφίζουμε την συμφωνία για την οποία αύριο θα πάει ο κ. Κοτζιάς ως υπουργός Εξωτερικών να μονογράψει. Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μόνο και εφόσον θα περάσει μία ολόκληρη διαδικασία από τη μεριά της FYROM.«

Μάλιστα ο κ. Καμμένος απευθύνθηκε όπως είπε και στους συγκεντρωμένους στα συλλαλητήρια για να τους διαβεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας

«Θα απευθυνθώ πρώτα σε αυτούς που είναι έξω από αυτή την αίθουσα , στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία αυτοί όλοι δεν είναι ακροδεξιοί δεν είναι εγκάθετοι κάποιων τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας. Αυτοί όλοι δεν είναι τα νεοναζιστικά στοιχεία που χθες τόλμησαν μέσα στη Βουλή να μιλήσουν για πραξικόπημα. Δεν πρέπει να φοβούνται ότι θα παραδοθεί το όνομα της Μακεδονίας.Το κίνημα των ανέλ παραμένει αταλάντευτο στη θέση του δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία στο κράτος των Σκοπίων δεν δέχεται το κείμενο της συμφωνίας δεν θα το ψηφίσει όποτε και να θα έρθει στη Βουλή θα κάνει τα πάντα για να μην περάσει, οι βουλευτές των Aνεξάρτητων Eλλήνων δεν θα βάλουν το όνομά τους κάτω από αυτό το κείμενο.»

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Aνεξάρτητων Eλλήνων τόσο στον Σταύρο Θεοδωράκη όσο και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Ο κ. Θεοδωράκης είναι αυτός που πριν από λίγο δημοσίως ομολόγησε ότι θα ψήφιζε το σχέδιο Ανάν. Η Διαφορά του ποταμιού των τεσσάρων βουλευτών με τους ανεξάρτητους έλληνες είναι ότι οι ανεξάρτητοι έλληνες είναι ένα κίνημα βουλευτών που παραμείνει συμπαγές ως κοινοβουλευτική ομάδα ενώ το ποτάμι είναι ένα προϊόν ενός μιντιακού και επιχειρηματικού σωλήνα το οποίο βρίσκεται εν πλήρη τρικυμία εν κρανίο»

Ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας το μαρτύριο του ελληνικού λαού να τελειώνει σε λίγες μέρες ευρισκόμενος σε πλήρη πανικό βαράει πολιτικές μπαλωθιές γιατί δεν μπορεί να χωνέψει ότι έρχονται καλύτερες μέρες και δεν θα καρπωθεί τίποτα.

Στις 21 Ιουνίου που βγαίνουμε από τα μνημόνια δεν υπάρχει καμία ελπίδα γιατί χάνει το πολιτικό του μέλλον. Οι Ερινύες του παρελθόντος που κατέστρεψαν τον πατέρα του είναι εδώ και περιμένουν να τον κατασπαράξουν.»
Μεγάλο μέρος της ομιλίας του κ. Καμμένου ήταν αφιερωμένο στον Αντώνη Σαμαρά και τον Αδωνι Γεωργιάδη για τους οποίους ύψωσε ιδιαιτέρως τους τόνους.

«Οι παλιότεροι βουλευτές θα θυμόμαστε το σύνθημα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Αλήτη προδότη Σαμαρά

Ο Μητσοτάκης τον αποκαλούσε εφιάλτη. Ο Μητσοτάκης έλεγε ότι είχε εξαγοραστεί από τα συμφέροντα τα οποία και κατονόμασε.

Ο εφιάλτης έφερε τα ακραία στοιχεία του Λάος τα οποία ο Κώστας Καραμαλής ονόμαζε ως άκρα και ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ μαζί τους. Είστε οι ίδιοι που φωνάζατε το αλήτη προδότη Σαμαρά και μετά φιλούσατε κατουρημένες ποδιές για να σας βάλει στο υπουργικό συμβούλιο. Είστε οι ίδιοι που κατηγορούσατε τα ακραία στελέχη του Λάος ότι δεν συνεργάζεστε και τον κάνατε μετά αντιπρόεδρο.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος ΑΝΕΛ σκόπια συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ