ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ πλειοδοτεί με τη Χρυσή Αυγή σε ακραίο εθνικιστικό παροξυσμό - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ πλειοδοτεί με τη Χρυσή Αυγή σε ακραίο εθνικιστικό παροξυσμό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την τοποθέτηση του Γιώργου Κασαπίδη στη Βουλή.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «νεκρανάστησε φασίζουσες συμπεριφορές» και ότι «προσπαθεί να πλειοδοτήσει με τη Χρυσή Αυγή σε ακραίο εθνικιστικό παροξυσμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο εθνικιστικός κατήφορος της Ν.Δ. δεν έχει τέλος. Λίγες ώρες μετά τον χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση, που ζητούσε κεφάλια στις Πρέσπες, ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κασαπίδης, κατηγορούσε από το βήμα της Βουλής βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία.

Η Ν.Δ. επιβεβαιώνει πως με την εμφυλιοπολεμική ρητορική της όχι μόνο νεκρανάστησε φασίζουσες συμπεριφορές, αλλά προσπαθεί να πλειοδοτήσει με τη Χρυσή Αυγή σε ακραίο εθνικιστικό παροξυσμό.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τρομάζει από την εικόνα του τέρατος και όχι να προσπαθεί να του μοιάσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ