Μπαρμπαρούσης: Δικογραφία και για την καταδίωξη -Ξέφυγε τρέχοντας με 180 χλμ. - iefimerida.gr

Μπαρμπαρούσης: Δικογραφία και για την καταδίωξη -Ξέφυγε τρέχοντας με 180 χλμ.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασύλληπτος παραμένει ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, μετά την άγρια καταδίωξη που έγινε στην εθνική οδό, καθώς καταζητείται για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Το αρχηγείο της Αστυνομίας ζήτησε τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του βουλευτή και για τη συμπεριφορά που επέδειξε κατά την καταδίωξη, όταν ξέφυγε από τα μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία με επικίνδυνο τρόπο και κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα.

Με εντολή του Αρχηγού, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, έχουν κληθεί να καταθέσουν όλοι οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, από το Αντίρριο προς το Αγρίνιο, όπου ο Μπαρμπαρούσης ξέφυγε με σοβαρό κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα, προκειμένου να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως έχει ζητηθεί από τις δικαστικές αρχές, μετά την άσκηση δίωξης, για όσα είπε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή.

Ο Μπαρμπαρούσης ήταν μόνος του σε μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volvo, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ και δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας. Τρέχοντας με ταχύτητα τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων με βροχή, προσπέρασε περιπολικό και διέφυγε από αυτά που τον καταδίωκαν.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βουλευτής της ΧΑ ήταν το βουλευτικό.

Μέχρι το πρωί ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας κυρίως στην περιοχή του Ξηρομέρου, αλλά ο Μπαρμπαρούσης δεν είχε εντοπιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ