Μουντιάλ 2018: Το Ιράν... σόκαρε το Μαρόκο, 1-0 στις καθυστερήσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Το Ιράν... σόκαρε το Μαρόκο, 1-0 στις καθυστερήσεις [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγία Πετρούπολη όλα έδειχναν... 0-0, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις το Ιράν πήρε το σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στο Μαρόκο

Για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου, οι Ιρανοί της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού (Μασούντ, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) αγωνίστηκαν βασικοί με την Εθνική τους και στο 95' είδαν να μπαίνει γκολ για την Εθνικής του από τον... Μαροκινό Μπουχαντούζ. Το Μαρόκο στο πρώτο 20λεπτο ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά έχασε ευκαιρίες και όσο περνούσε η ώρα... έχανε επιθετικότητα και το Ιράν το εκμεταλλεύτηκε για να φέρει το ματς σε ισορροπία. Και τελικά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η... ζημιά για το Μαρόκο.

Στο τέλος του ματς άπαντες στο Ιράν ξέσπασαν σε ξέφρενα πανηγύρια. Λογική αντίδραση για την πρώτη νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 20 χρόνια. Τότε ήταν το 2-1 επί των ΗΠΑ στα γήπεδα της Γαλλίας (1998).

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 Μαρόκο Ιράν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ