ΤΑΙΠΕΔ: 22 εκατ. ευρώ η βελτιωμένη προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΕΕΣΣΤΥ - iefimerida.gr

ΤΑΙΠΕΔ: 22 εκατ. ευρώ η βελτιωμένη προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΕΕΣΣΤΥ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 22 εκατ. ευρώ ανέρχεται η νέα βελτιωμένη προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ.

Η βελτιωμένη οικονομική προσφορά για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. αποσφραγίστηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ. Οπως ανακοινώθηκε από το Ταμείο

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ αποσφραγίσθηκε η βελτιωμένη οικονομική προσφορά για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., την οποία υπέβαλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, το ποσό του προσφερόμενου βελτιωμένου τιμήματος ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ και είναι εντός των ορίων αποτίμησης των δύο ανεξάρτητων αποτιμητών.

Η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος και η Kantor ενήργησαν ως χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, οι δικηγορικές εταιρείες Μ&Π Μπερνίτσα και Sheppard Mullin ως νομικοί σύμβουλοι και η Louis Berger ως τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΕΣΣΤΥ ΤΑΙΠΕΔ προσφορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ