Ο αγώνας που θα κρίνει την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Stoiximan.gr Basket League αποκλειστικά στην Cosmote TV - iefimerida.gr

Ο αγώνας που θα κρίνει την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Stoiximan.gr Basket League αποκλειστικά στην Cosmote TV

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League ολοκληρώνεται για αυτή τη σεζόν και οι Παναθηναϊκός Superfoods και Ολυμπιακός, θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά, με στόχο την πολυπόθητη 3η νίκη που θα αναδείξει τον Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2018.

Οι φαν του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ντέρμπι «αιωνίων» ζωντανά και αποκλειστικά την Κυριακή 17/6 στις 19.00, στο COSMOTE SPORT 4HD.

Πριν το τζάμπολ, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν από τις 17.30 στο κανάλι, για να παρακολουθήσουν το Pregame Show, με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους δύο φιναλίστ.

Με τη λήξη και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, παραμένουν στο COSMOTE SPORT 4HD για το Postgame Show, μέσα από το οποίο θα γίνει η ανάλυση των καθοριστικών φάσεων του αγώνα, ενώ θα προβληθούν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα της COSMOTE TV.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ cosmote tv Ολυμπιακός Παναθηναϊκός COSMOTE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ