Παναθηναϊκός: Η νέα διοίκηση Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη -Μέλος ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Η νέα διοίκηση Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη -Μέλος ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίστηκαν οι θέσεις και οι αρμοδιότητες των μελών. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στέφανος Αυγουλέας θα είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και εκείνος που θα τρέξει ουσιαστικά τα περισσότερα θέμα στον σύλλογο.

Ο Παναγιώτης Μπόμπης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας. Στις υπόλοιπες θέσεις ορίστηκαν ο Γιώργος Μοιρέας ως ταμίας, ο Βασίλης Παρθενόπουλος ως Γενικός Αρχηγός και ο Αλέξανδρος Έλληνας ως Έφορος Εγκαταστάσεων. Μέλη του Δ.Σ. είναι ακόμα οι Παναγιώτης και Πέτρος Μπίτσος και Βασίλης Παυλόπουλος (γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου), ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Παναγιώτης Μαλακατές, Σωτήρης Νίκας και Θόδωρος Συνοδινός. Από εκεί και πέρα αποφασίστηκε και η νέα τριμελή επιτροπή του τμήματος βόλεϊ ανδρών. Σε αυτή τοποθετήθηκε ως πρόεδρος ο Αλέξανδρος Έλληνας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Αγραπιδάκης και μέλος ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ