Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από τον πανικό στην παράκρουση - iefimerida.gr

Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει από τον πανικό στην παράκρουση

Μαρία Σπυράκη/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον περάσει από τον πανικό στην παράκρουση».

Αυτό τονίζει, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, απαντώντας σε αυτά που είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με την κ. Σπυράκη, «η ΝΔ, παρά τις προκλήσεις, αντιμετωπίζει το σοβαρό εθνικό ζήτημα με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος είχε αναφέρει: «Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με τη στάση της το “Κουτί της Πανδώρας” και η ευθύνη για το γεγονός ότι ο φασιστικός και εθνικιστικός εσμός έχει πλήρως αποθρασυνθεί και καλεί ευθέως σε κατάλυση της δημοκρατίας, βαραίνει αποκλειστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Η δήλωση αυτή, έγινε μετά την προτροπή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπραμπαρούση, προς τις Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν σε πραξικόπημα.

Απάντηση Τζανακόπουλου

Απάντηση στη Μαρία Σπυράκη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με δήλωσή του.

«Όταν η ΝΔ μιλά για μειοδοσίες, προδοσίες και ξεπούληματα, τι περιμένει η κα Σπυράκη ότι θα πουν οι Χρυσαυγίτες; Ποσό πιο απλά να πούμε στον κ. Μητσοτάκη ότι με τη στάση του νομιμοποίησε τον φασισμό και το κάλεσμα για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος;

Ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά φέρει βαρύτατη ευθύνη για τη νεκρανάσταση του ακραίου εθνικισμού. Οι δημοκρατικοί πολίτες, όμως, θα δώσουν την απάντηση που αξίζει σε αυτή την ανιστόρητη στάση.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ