Μυτιλήνη: Έρευνες σε σπίτια στο πλαίσιο της προανάκρισης για επιθέσεις σε μετανάστες - iefimerida.gr

Μυτιλήνη: Έρευνες σε σπίτια στο πλαίσιο της προανάκρισης για επιθέσεις σε μετανάστες

Μετανάστες/ Φωτογραφία αρχείου intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη σε σπίτια τριών ατόμων, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης που πραγματοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία για τα επεισόδια σε βάρος μεταναστών το βράδυ της 22ας του περασμένου Απριλίου.

Το βράδυ εκείνο, κατά τη διαδικασία εκκένωσης της πλατείας Σαπφούς της Μυτιλήνης από ομάδα Αφγανών που την είχαν καταλάβει επί ημέρες, ομάδες Ελλήνων επιτέθηκαν σε βάρος αιτούντων άσυλο.

Κατά την προανάκριση για την επίθεση αυτή, συσχετίσθηκαν οι έρευνες και για άλλες υποθέσεις, και κυρίως για τα επεισόδια το βράδυ της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη, στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Βορείου Αιγαίου, αλλά και για διαδικτυακές και φυσικές επιθέσεις που καταγγέλθηκαν σε βάρος κυρίως δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια των ερευνών κατασχέθηκε ψηφιακό υλικό, υπολογιστές, σκληροί δίσκοι και κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυτιλήνη μετανάστες αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ