Παρέμβαση Κοντονή για τον Μπαρμπαρούση -Ζήτησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα - iefimerida.gr

Παρέμβαση Κοντονή για τον Μπαρμπαρούση -Ζήτησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής για όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας Μπαρμπαρούσης στη Βουλή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στον εισαγγελέα τα πρακτικά από την ομιλία του χρυσαυγίτη βουλευτή με την εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής κάλεσε από το βήμα της Βουλής τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης συνέχισε να προκαλεί φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ενώ ξεπερνώντας κάθε χυδαιότητα είπε για τον Πάνο Καμμένο: «Καμμένε, να έρθεις με φουστίτσα πάνω στο μικρό μου πόνυ...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ