Στην αρχαία Ελλάδα το νέο επεισόδιο του δημοφιλούς «Assassin’s Creed» - Ευκαιρία να υποδυθείτε έναν Σπαρτιάτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Στην αρχαία Ελλάδα το νέο επεισόδιο του δημοφιλούς «Assassin’s Creed» - Ευκαιρία να υποδυθείτε έναν Σπαρτιάτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας δολοφονήσει όλους τους κακούς στην Αρχαία Αίγυπτο, η σειρά βιντεοπαιχνιδιών δράσης περιπέτειας «Assasin’s Creed» έρχερται στο επόμενο επεισόδιο στην αρχαία Ελλάδα.

Με τίτλο « Assassin's Creed Odyssey», η νέα σειρά θα ρίξει μια ματιά στον κόσμο των Σπαρτιατών πολεμιστών του του ομηρικού μύθου.

Η «Οδύσσεια» ασχολείται με δύο νέους πρωταγωνιστές της επιλογής σας, έναν άνδρα (τον Αλέξιο) και μία γυναίκα (την Κασσάνδρα). Είστε απόγονος ενός μεγάλου Σπαρτιάτη ήρωα (του βασιλιά Λεωνίδα), που εκπληρώνεται το πεπρωμένο σας.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, θα έχετε τον έλεγχο των πλοίων και των αλόγων στο ταξίδι σας για δολοφονίες και ανακαλύψεις. Εδώ όμως, αντί να φτιάχνετε πυραμίδες, θα σκαλίζετε ελληνικά αγάλματα σε μέρη όπως η Δήλος, η Αθήνα και η Σπάρτη.

Στην αρχαία Ελλάδα το νέο επεισόδιο του δημοφιλούς «Assassin’s Creed» - Ευκαιρία να υποδυθείτε έναν Σπαρτιάτη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Κι όταν δεν κατασκευάζετε κτίρια ή κυριαρχείτε επί των εχθρών, φαίνεται πως θα έχετε επιλογές και με τις συζητήσεις θα μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα της ιστορίας.

Το Assassin’s Creed: Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για Windows PC, Xbox One και PS4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ