Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι το μέντιουμ των Πανελληνίων- Εχει προβλέψει σωστά σχεδόν όλα τα θέματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι το μέντιουμ των Πανελληνίων- Εχει προβλέψει σωστά σχεδόν όλα τα θέματα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο «ταλέντο» δείχνει στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης κι όλοι έχουν μείνει άναυδοι.

Ο αγαπητός παρουσιαστής του Survivor φαίνεται πως είναι... μάντης όσον αφορά τα θέματα που των Πανελληνίων.

Ολα είχαν ξεκινήσει από το πρώτο μάθημα των Πανελληνίων για φέτος όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αναφέρει την παιδεία ως θέμα που θα έβαζε ο ίδιος, το οποίο κι εν τέλει «έπεσε» στους εξεταζόμενους των ΓΕΛ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι το μέντιουμ των Πανελληνίων- Εχει προβλέψει σωστά σχεδόν όλα τα θέματα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Γρήγορα, λοιπόν, οι υποψήφιοι των Πανελληνίων άρχισαν να τον ρωτάνε στο Instagram για τα θέματα που θα πέσουν στο μάθημά τους, δίνοντάς του μάλιστα και κάποιες επιλογές για να διαλέξει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντούσε σωστά με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα οι χρήστες του διαδικτύου να του απαντούν πως όντως έπεσε μέσα, καθώς η απάντησή του ήταν τελικά ένα από τα θέματα που εξετάστηκε στις Πανελλήνιες.

Για του λόγου το αληθές, από stories που δημοσίευσε ο παρουσιαστής, ο ίδιος έχει πέσει μέσα στα μαθήματα της εκθεσης, της φυσικής, της ιστορίας και ενός μαθήματος σε εξεταστική Πανεπιστημίου.

Η σωστή απάντησή του στην Ιστορία

Απόδειξη... οι φωτογραφίες με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που δημοσίευσε ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram, οι οποίες και αποδεικνύουν το πρωτότυπο χάρισμά του.

Η σωστή απάντησή του και σε εξεταστική Πανεπιστήμιου

Πάντως φαίνεται πως έγινε τόσο μεγάλος χαμός με τα μηνύματα που έλαβε που ο ίδιος έβγαλε και ξεχωριστή ανακοίνωση, αναφέροντας απλά πως «η ικανότητά του περιορίζεται μόνο στα θέματα των πανελληνίων» και πως φυσικά μπορεί να πέσει και καμία φορά έξω.

Η ανακοίνωσή του μετά τον χαμό στο Instagram
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ