Μουντιάλ 2018: Τρία ματς στο μενού και «μάχη» γιγάντων το βράδυ - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Τρία ματς στο μενού και «μάχη» γιγάντων το βράδυ

Φωτογραφία: Mundial2018
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ 2018 επιφυλάσσει μεγαλύερο ενδιαφέρον και αγωνία, συγκριτικά με την πρεμιέρα.

Η παρέα του Σαλάχ που θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί όπως είπε ο προπονητής του, αντιμετωπίζει το μεσημέρι στις 15:00 στην «Εκατέρινμπουργκ Αρίνα» την πιο ισχυρή και ποιοτική Ουρουγουάη των Σουάρες και Καβάνι σε ένα πολύ δυνατό ματς. Η Έτσι με αυτό το ματς θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου μετά το χθεσινό 5-0 της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας.

Για τον 2ο όμιλο, στις 18:00 το Μαρόκο αντιμετωπίζει το Ιράν στην Αγία Πετρούπολη. Αμυντικογενείς ομάδες και οι δύο, ωστόσο η απειρία τους σε μεγάλες διοργανώσεις ίσως της κάνει αρκετά επιφυλακτικές.

Το βράδυ στις 21:00 θα διεξαχθεί στο Σότσι το μεγάλο ματς της ημέρας. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει απέναντι στην σπουδαία Εθνικής Ισπανίας, η οποία όμως είχε... αναταραχές στο εσωτερικό της μετά την αλλαγή προπονητή δύο ημέρες πριν το ματς (Ιέρο αντί Λοπετέγκι). Υπέρ της Ισπανίας γέρνει η πλάστιγγα στο σύνολο των αναμετρήσεων ενάντια στη Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η «φούρια ρόχας» έχει δεκαεπτά νίκες και έξι ήττες, ενώ δώδεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

1ος όμιλος

  • 15:00 Αίγυπτος – Ουρουγουάη (ΕΡΤ1)

2ος όμιλος

  • 18:00 Μαρόκο – Ιράν (ΕΡΤ1)
  • 21:00 Πορτογαλία – Ισπανία (ΕΡΤ1)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 πορτογαλία Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ