Μουντιάλ 2018: Πάρτι της Ρωσίας στο... σπίτι της, 5-0 την Σ.Αραβία [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Πάρτι της Ρωσίας στο... σπίτι της, 5-0 την Σ.Αραβία [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρωσία δεν είχε διάθεση για αστεία και το... έδειξε. Στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2018 η «αρκούδα» κέρδισε με 5-0 την Σαουδική Αραβία στο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

Ετσι, έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση.

Στο 12' ο Γκαζίνσκι άνοιξε το σκορ, διπλασίασε τα τέρματα της Ρωσίας στο 43' ο Τσερίσεβ και έγραψε το 3-0 στο 71' ο Τζιούμπα. Μάλιστα, ο Τζιούμπα χρειάστηκε 89 δευτερόλεπτα για να σκοράρει από τη στιγμή που μπήκε αλλαγή στο 70'! Στις καθυστερήσεις του ματς (91') ο Τσερίσεβ έγραψε το 4-0 και ο Γκολόβιν (95') με φάουλ το τελικό 5-0.

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Άλαν Τζαγκόεφ. O Ρώσος επιτελικός αποχώρησε τραυματίας στα μισά του πρώτου ημιχρόνου της πρεμιέρας. Ο μεσοεπιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει όλη την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 ΡΩΣΙΑ Σαουδική Αραβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ