Ταμπουρωμένος παραμένει ο μακελάρης της Τουλούζης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ταμπουρωμένος παραμένει ο μακελάρης της Τουλούζης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Τουλούζη με τον ύποπτος για τη σφαγή στο εβραϊκό σχολείο να παραμένει οχυρωμένος σε σπίτι.

Η αστυνομία έχει περικυκλώσει την κατοικία, στον πρώτο όροφο της οποίας έχει ταμπουρωθεί ο 24χρονος ύποπτος για τη δολοφονία επτά ανθρώπων στην Τουλούζη και την περιφέρειά της. Έως τώρα τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί κατά τις ανταλλαγές πυρών.

Στο σημείο βρίσκεται η μητέρα του ύποπτου ωστόσο δεν θέλει να έρθει σε επαφή μαζί του για να μην τον επηρεάσει, ενώ ο αδελφός του έχει συλληφθεί. Την ίδια ώρα σκληρές διαπραγματεύσεις διεξάγονται μεταξύ της αστυνομίας και του ύποπτου προκειμένου να πειστεί να παραδοθεί.

Ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν που βρίσκεται στο σημείο ανέφερε «Δηλώνει ότι είναι μαχητής της Τζιχάντ, ότι ανήκει στην Αλ Κάιντα, ότι ήθελε να πάρει εκδίκηση για όσα υφίστανται τα παιδιά στην Παλαιστίνη και ότι ήθελε να πραγματοποιήσει επιθέσεις εναντίον του γαλλικού στρατού», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφων της Le Figaro, η αστυνομία χρησιμοποιεί συσκευή υπέρυθρων ακτίνων για να εντοπίζει τις κινήσεις του υπόπτου μέσα από τους τοίχους του σπιτιού όπου έχει οχυρωθεί.

Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος ως «ο δολοφόνος με το σκούτερ» είχε συλληφθεί στην επαρχία Κανταχάρ του Αφγανιστάν για πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, σύμφωνα με πηγή της έρευνας που επιβεβαίωσε σχετική πληροφορία του δικτύου Europe1.

Κατά τη διάρκεια της νύκτας ένας άνδρας τηλεφώνησε στη σύνταξη του ενημερωτικού τηλεοπτικού δικτύου France 24 και αφού περιέγραψε λεπτομερώς τη σκηνή του εγκλήματος, δήλωσε ότι είναι ο δράστης των δολοφονιών. Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε αμέσως θεώρησε αξιόπιστες τις δηλώσεις του άνδρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ