Τη Σιένα αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ιταλία - iefimerida.gr

Τη Σιένα αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ιταλία

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ της Euroleague με αντίπαλο την Σιένα στην Ιταλία (21:45), όπως έκανε χτες ο Παναθηναϊκός επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ (93-73) στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα, μια και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μετά και την επιστροφή του Έισι Λο στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες.

Οι Πειραιώτες θα κυνηγήσουν μία νίκη στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην Ιταλία (Τετάρτη και Παρασκευή) προκειμένου να σπάσουν το πλεονέκτημα έδρας της Σιένα και να πάρουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Την περσινή σεζόν η Σιένα είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό, παρότι είχε το πλεονέκτημα έδρας και φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το κατόρθωμα των Ιταλών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ