Digital Media Awards 2018 -2 Digital βραβεία για το Glow.gr - iefimerida.gr

Digital Media Awards 2018 -2 Digital βραβεία για το Glow.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια λαμπρή τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, την Τρίτη 12 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν τα βραβεία-θεσμός των διαδικτυακών εκδόσεων Digital Media Awards 2018, που διοργανώθηκαν από την εταιρία Bοussias Communications, αναδεικνύοντας κι επιβραβεύοντας το έργο των Ψηφιακών Μέσων της χώρας.

Το GLOW.GR απέσπασε δύο βραβεία, ξεχωρίζοντας για την υψηλή αισθητική και το design του, με μια επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου Darkpony, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της digital εμπειρίας του αναγνώστη:

  • Gold Βραβείο, Best Home Page
  • Bronze Βραβείο, Best Mobile Edition

Η βραδιά ήταν εξαιρετικά σημαντική για τον ευρύτερο κλάδο των Ψηφιακών Μέσων, γεγονός που επισφράγισαν με την παρουσία τους δεκάδες εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης, εκπρόσωποι της Πολιτείας, δημοσιογράφοι, στελέχη εμπορικών τμημάτων διαφημιζομένων, αλλά και στελεχών διαφημιστικών εταιριών και media agencies.

Digital Media Awards 2018 -2 Digital βραβεία για το Glow.gr | iefimerida.gr 0
Digital Media Awards 2018 -2 Digital βραβεία για το Glow.gr | iefimerida.gr 1
Digital Media Awards 2018 -2 Digital βραβεία για το Glow.gr | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ glow.gr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ