Ντουέτο με τον Μέριλιν Μάνσον έκανε ο Τζόνι Ντεπ - iefimerida.gr

Ντουέτο με τον Μέριλιν Μάνσον έκανε ο Τζόνι Ντεπ

Μέριλιν Μάνσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο άλμπουμ του Μέριλιν Μάνσον με τίτλο «Born Villain», το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Μαϊου, θα περιέχει και μια συνεργασία έκπληξη, καθώς ο εκκεντρικός τραγουδιστής έκανε ντουέτο με τον εδώ και χρόνια φίλο του, Τζόνι Ντεπ.

Οι δυο τους επανεκτέλεσαν με το δικό τους ύφος το τραγούδι της Κάρλι Σάιμον «You're So Vain», το οποίο, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, μιλά για τη ματαιοδοξία. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1972 και έφτασε στο νούμερο 72 της λίστας των καλύτερων τραγουδιών όλων των εποχών του Billboard, ενώ ακόμα και σήμερα υπάρχει ένα μυστήριο αναφορικά με το ποιος ακριβώς είναι ο «ματαιόδοξος» που αναφέρουν οι στίχοι.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή του Ντεπ με τη μουσική σκηνή, καθώς ως έφηβος έπαιζε κιθάρα στο συγκρότημα Kids in South Florida. Μάλιστα, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο παρελθόν, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει μουσικός, αλλά τελικά η ηθοποιία ήταν αυτή που του έφερε έσοδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ