Η ΕΛΙΝΟΙΛ συμμετείχε στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018» - iefimerida.gr

Η ΕΛΙΝΟΙΛ συμμετείχε στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018»

Το περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ στην έκθεση «Ποσειδώνεια 2018»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛΙΝΟΙΛ, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη σημαντικότερη συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, την έκθεση «Ποσειδώνια 2018», που διεξήχθη από 4 έως 8 Ιουνίου στο Metropolitan Expo Center.

Στο περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ, η ομάδα πωλήσεων των ελίν marine lubricants παρουσίασε την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και την άρτια οργάνωση της.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η φετινή έκθεση ξεχώρισε για το ρεκόρ συμμετοχών που είχε, με σημαντικές παρουσίες, τόσο από την ναυτιλιακή κοινότητα όσο και από προμηθεύτριες εταιρίες του κλάδου.

Mε την πολύχρονη εμπειρία και την τεχνική της εξειδίκευση, η ΕΛΙΝΟΙΛ είναι σε θέση να προσφέρει λιπαντικά ελίν σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, στη Σιγκαπούρη, στα βασικότερα λιμάνια της Κίνας, στην αγορά της Βόρειας Ευρώπης (Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία) και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με χύμα και συσκευασμένα λιπαντικά.

Στιγμιότυπο από το περίπτερο της ΕΛΙΝΟΙΛ στην έκθεση Ποσειδώνια 2018

Στη Λατινική Αμερική, η ΕΛΙΝΟΙΛ απολαμβάνει μια μακροχρόνια και άριστη συνεργασία με την κρατική εταιρία της Βραζιλίας «Petrobras», προμηθεύοντας χύμα και συσκευασμένα προϊόντα σε όλα σχεδόν τα λιμάνια της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης. Ανά τον κόσμο, σε περιοχές όπου ενδέχεται η Εταιρία να μην έχει συνάψει στρατηγική συμφωνία για την προμήθεια προϊόντων της, συνεργάζεται με τις πιο γνωστές εταιρίες λιπαντικών, βρίσκοντας τις πλέον συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες της.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει καθιερωθεί στην αντίληψη των πελατών της όχι σαν απλός προμηθευτής, αλλά σαν μία αξιόπιστη «ναυτιλιακή» λύση καθώς διαθέτει πλήρη γκάμα λιπαντικών και παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, Any Time On Time.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, παράλληλα με την προβολή των προϊόντων που αφορούν στην ποντοπόρο ναυτιλία, η ομάδα των ανθρώπων της ελίν είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επισκέπτες το σύνολο των δραστηριοτήτων του ομίλου της ΕΛΙΝΟΙΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελινοιλ Ποσειδωνία έκθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ