Εξαλλη η Πάρις Τζάκσον: Καθάρισε το γκράφιτι από το αστέρι του Μάικλ Τζάκσον [εικόνα] - iefimerida.gr

Εξαλλη η Πάρις Τζάκσον: Καθάρισε το γκράφιτι από το αστέρι του Μάικλ Τζάκσον [εικόνα]

Η κόρη του αείμνηστου Μάικλ Τζάκσον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεβασμό στον πατέρα της θέλησε να αποδώσει η Πάρις Τζάκσον, καθαρίζοντας το γκράφιτι που είχε κάνει κάποιος επάνω στο αστέρι του στο Hollywood Walk of Fame.

Η 20χρονη Πάρις Τζάκσον, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που την δείχνει να προσπαθεί να καθαρίσει το γκράφιτι με ειδικό υγρό και μια πετσέτα.

some people have no fucking respect. i understand that there is a difference between the radio emblem and the record, but a name is a name.

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Jun 13, 2018 at 4:29pm PDT

«Μερικοί άνθρωποι δεν δείχνουν κανένα σεβασμό» έγραψε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον.

Το μοντέλο στη συνέχεια έδειξε χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα, παρουσιάζοντας το πεντακάθαρο αστέρι με το οποίο είχε τιμηθεί ο Τζάκσον το 1984.

Μάλιστα, η επιχείρηση καθαρισμού του αστεριού του, έρχεται λίγο πριν την επέτειο του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή στις 25 Ιουνίου. Τις ημέρες πριν και μετά την επέτειο, πλήθος κόσμου συρρέει στο αστέρι για να αφήσει λίγα λουλούδια και στεφάνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ