«Οχι» από τον Αρειο Πάγο στην έκδοση της Εφίμοβα στη Μάλτα - iefimerida.gr

«Οχι» από τον Αρειο Πάγο στην έκδοση της Εφίμοβα στη Μάλτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Όχι» στην έκδοση της Μαρίας Εφίμοβα στη Μάλτα, είπε ο Άρειος Πάγος, απορρίπτοντας την έφεση που είχε ασκήσει ο Εισαγγελέας κατά της ομόφωνης απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Οι δικαστές του τελευταίου είχαν επίσης αρνηθεί την έκδοση της νεαρής γυναίκας με τον Άρειο Πάγο να έχει τον τελευταίο λόγο.

Η Μαρία Εφίμοβα, η οποία είναι μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος και τον περασμένο Μάρτιο παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή της, φέρεται να αποτελεί μία από τις «πηγές» της δημοσιογράφου, Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια, που ερευνούσε την υπόθεση των Panama Papers και δολοφονήθηκε όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό της.

Η 36χρονη Ρωσίδα ενώπιον του Αρείου Πάγου είχε μιλήσει για τον κίνδυνο να έχει την κατάληξη της Μαλτέζας δημοσιογράφου υποστηρίζοντας ότι η ίδια είναι η μοναδική εν ζωή μάρτυρας που μπορεί να αποκαλύψει την κρατική διαφθορά στη Μάλτα και αυτό την καθιστά στόχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ