Αταλάντη: Ο καβγάς που οδήγησε στο άγριο έγκλημα -Γνωστό το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό - iefimerida.gr

Αταλάντη: Ο καβγάς που οδήγησε στο άγριο έγκλημα -Γνωστό το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ χθες το μεσημέρι στην Αταλάντη όταν αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα με θύτη έναν επιχειρηματία που σκότωσε την γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το Lamiareport πρόκειται για ένα γνωστό στην περιοχή ζευγάρι, καθώς διατηρούσε επιχείρηση στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το προηγούμενο βράδυ το ζευγάρι ακούστηκε να καυγαδίζει έντονα, κάτι που δεν το συνήθιζε. Δυστυχώς όμως ο τσακωμός είχε τραγική κατάληξη.

Η 42χρονη γυναίκα πάλεψε για να σώσει τη ζωή της, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού βρέθηκε νεκρή στην κουζίνα με πολλαπλές μαχαιριές. Στον ίδιο χώρο μέσα στην κουζίνα βρέθηκε και το πτώμα του 51χρονου επιχειρηματία, ο οποίος μετά το φονικό που διέπραξε θολωμένος από τον καβγά πήρε την καραμπίνα την έβαλε κάτω από το σαγόνι και αυτοπυροβολήθηκε.

Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά και τα άψυχα σώματά τους εντόπισε συνεργάτης τους που αναζήτησε τον σύζυγο που δεν είχε φανεί στη δουλειά.

Η τοπική κοινωνία στην Αταλάντη και την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας, όπου δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά ο 51χρονος είναι σοκαρισμένη, αφού δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό φινάλε του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αταλάντη ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ