Απειλές Ερντογάν σε Moody's: Μετά τις εκλογές θα αναλάβουμε «δράση» - iefimerida.gr

Απειλές Ερντογάν σε Moody's: Μετά τις εκλογές θα αναλάβουμε «δράση»

Ο Τούρκος πρόεδρος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές για «δράση» κατά τoυ οίκου αξιολόγησης Moody's εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι η «επιχείρηση» θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Bloomberg επικαλούμενο το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρόεδρος είπε για τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο υποβάθμισε την οικονομία της χώρας, «Θεού θέλοντος, η δράση κατά της Moody’s θα γίνει μετά τις 24 Ιουνίου. Η Moody’s κάνει περιττές δηλώσεις, παρά το γεγονός ότι δεν είμαστε μέλος της. Τι ντροπή.»

Σημειώνεται ότι η Moody's στην αξιολόγησή της είχε επισημάνει ότι η πρόβλεψη για την πραγματική αύξηση του ΑΕΠ της Τουρκίας υποβαθμίζεται στο 2,5% φέτος και 2% το 2019, σχεδόν μειωμένη κατά το ήμισυ από τις προηγούμενες προβλέψεις για 4% και 3,5% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν Moody's απειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ