Stoiximan.gr Basket League: Ματς-φωτιά στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ματς-φωτιά στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικοί της Stoiximan.gr Basket League, πράξη τέταρτη απόψε και καθοριστική.

Συγκεκριμένα, ο Oλυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, Cosmote Sport 4HD) και θέλει μόνο τη νίκη για να στείλει τη μάχη σε πέμπτο τελικό, την ίδια ώρα που οι «πράσινοι» θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα αν πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, αν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κάνει το break, αυτός θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος μετά την περσινή επιτυχία.

Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα μείνει για δεύτερη σερί σεζόν χωρίς τίτλο, με την ΚΑΕ να ζητά από τον κόσμο της να μην γίνει το παραμικρό επεισόδιο με ανακοίνωσή της.

Το «τριφύλλι» θέλει να πανηγυρίσει από σήμερα το 36ο πρωτάθλημα, με τον Πασκουάλ να αποφασίζει την τελευταία στιγμή για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Γκιστ, που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα και χθες προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ