Ο Τσακαλώτος παρομοιάζει την κυβέρνηση με την Τζούλια Ρόμπερτς -«Την ερωτεύεται και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος» - iefimerida.gr

Ο Τσακαλώτος παρομοιάζει την κυβέρνηση με την Τζούλια Ρόμπερτς -«Την ερωτεύεται και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος»

Ευκλείδης Τσακαλώτος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τη Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος».

Αυτό ήταν το λογοπαίγνιο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, όσον αφορά στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Τασούλα ότι η πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς δέχεται τα συγχαρητήρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Σημειώνεται ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι ο ίδιος ήταν πάντα υπέρ του ΝΑΤΟ, αλλά ποτέ μέχρι τώρα γραμματέας της συμμαχίας δεν έδωσε δημόσια συγχαρητήρια σε Έλληνα πρωθυπουργό.

«Εγώ πάντα με το ΝΑΤΟ ήμουν αλλά έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά για να μας δώσει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Μέχρι να έρθει η αριστερά ποτέ γραμματέας του ΝΑΤΟ δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, το ζήσαμε κι αυτό με την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ