Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση

Κυκλοφοριακό χάος/Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, λόγω της στάσης εργασίας στο Μετρό, έως τις 9:00.

Σύμφωνα με την Τροχαία, πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα, έως τον κόμβο Καλυφτάκη, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, από την Αττική οδό έως την Αχαρνών, στην Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας, την Κατεχάκη, την Ποσειδώνος, την Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι απεργία πραγματοποιούν και τα ταξί, καθώς το ΣΑΤΑ από χθες Τετάρτη, ανακοίνωσε πως «ξεκινάμε με 24ωρη απεργία, από τις 13/6/2018 (6 π.μ) η οποία θα επαναλαμβάνεται μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματα». Επίσης, τρόλεϊ και λεωφορεία θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 12 το μεσημέρι, έως τις 4 το απόγευμα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στους δρόμους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr).

Δείτε live ποιοι δρόμοι πήζουν στην κίνηση αυτή τη στιγμή, πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα:

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας -Δείτε live ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ