Πρωταγωνίστρια η Στεφανίδη στη Φιλοθέη -Νικήτρια με 4,60 μ. στο επί κοντώ - iefimerida.gr

Πρωταγωνίστρια η Στεφανίδη στη Φιλοθέη -Νικήτρια με 4,60 μ. στο επί κοντώ

Φωτογραφία: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια, όπως αναμενόταν άλλωστε, ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη στο Filothei Women Gala.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ ήταν νικήτρια στο αγώνισμά της, στο μίτινγκ που έχει αποκλειστικά γυναικείο «άρωμα», περνώντας τα 4,60 μέτρα. Δεύτερη ήταν η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα, με άλμα πάνω από τα 4,50 μέτρα.

«Στα 4,60 μ. έκανα το καλύτερο φετινό μου άλμα. Θα ήθελα να έχει ανέβει υψηλότερα η Σίλβα για να νιώθω περισσότερο την πίεση», δήλωσε η 28χρονη, η οποία έγινε αντικείμενο θαυμασμού, καθώς μικροί και μεγάλοι την πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί της και να πάρουν ένα αυτόγραφο.

«Αυτό που χρειάζομαι είναι να βάλω προπόνηση και να ανέβω σταδιακά, αγώνα με τον αγώνα. Είναι αλήθεια πως έχω διαφορετική αίσθηση στα μεγάλα ύψη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αυτό γιατί, για μεγάλο διάστημα λόγω του τραυματισμού κάναμε χαμηλά άλματα στην προπόνηση. Και το 2016 με 4,60 μ. ξεκίνησα, απλώς έναν μήνα νωρίτερα. Δεν ανησυχώ, πιστεύω πως έχω το χρόνο να φτάσω εκεί που θέλω», δήλωσε ακόμη η Στεφανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Στεφανίδη επί κοντώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ