Πεδουλάκης, Φώτσης & Χαραλαμπόπουλος στην Cosmote TV [βίντεο] - iefimerida.gr

Πεδουλάκης, Φώτσης & Χαραλαμπόπουλος στην Cosmote TV [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν καλεσμένος του Βασίλη Σκουντή στο “Pick N Roll” της COSMOTE TV και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του στον πάγκο του Περιστερίου, την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Επίσης, ο Αντώνης Φώτσης και άλλα μέλη της «χρυσής» Εθνικής του 2005, μίλησαν στην κάμερα της COSMOTE TV, στο πλαίσιο εκδήλωσης μετονομασίας του κλειστού γηπέδου των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης» και μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες από τη συνύπαρξή τους στα παρκέ.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής παρακολούθησαν επίσης αποκλειστική συνέντευξη του φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος έλαβε μέρος στο ετήσιο διεθνές καμπ νέων παικτών στο Τρεβίζο και μίλησε στην κάμερα της COSMOTETV για την εμπειρία του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις από τα παρακάτω link:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ