Απαλλαγή Στ. Χάντζου για το περιστατικό ξυλοδαρμού με την Ελ. Αυλωνίτου - iefimerida.gr

Απαλλαγή Στ. Χάντζου για το περιστατικό ξυλοδαρμού με την Ελ. Αυλωνίτου

Ελένη Αυλωνίτου/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάλλαξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον αθλίατρο Σταύρο Χάντζο, ο οποίος κατηγορούνταν για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού στον οποίο ενεπλάκη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, το 2012.

Η βουλευτής παρέστη στο δικαστήριο ως πολιτικώς ενάγουσα, ωστόσο η ίδια δεν κάθισε στο εδώλιο μετά την μήνυση που έκανε σε βάρος της ο αθλίατρος λόγω βουλευτικής ασυλίας.

Να σημειωθεί πως όταν συνέβη το περιστατικό η κυρία Αυλωνίτου ήταν τότε ερευνήτρια αντί-ντόπινγκ στο Εθνικό Κέντρο Αθλητικών και ο Στ. Χάντζος ήταν διευθυντής του κέντρου.

Σύμφωνα με τον Σ. Χάντζο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε σπρώξει έξω από το γραφείο της με τέτοια η ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την την ισορροπία του και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Τα δύο μέρη αντάλλαξαν μηνύσεις, ωστόσο η μήνυση σε βάρος της βουλευτή είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, η οποία δεν ήρε την ασυλία της για να δικαστεί.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του αθλίατρου, η βουλευτής επικαλέστηκε την ασυλία της κι έτσι η υπόθεση δεν έφτασε για εκείνη ως κατηγορουμένη, ποτέ στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ