Η μικρή πριγκίπισσα της Σουηδίας αφηνίασε μέσα στην εκκλησία -Κυλιόταν στο πάτωμα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η μικρή πριγκίπισσα της Σουηδίας αφηνίασε μέσα στην εκκλησία -Κυλιόταν στο πάτωμα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι και η Πριγκίπισσα Σάρλοτ να έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα διεθνή μέσα με τις σκανδαλιές τους σε δημόσιες εμφανίσεις, αλλά το βραβείο της πιο κακομαθημένης πριγκίπισσας το παίρνει με διαφορά η πριγκίπισσα Eλεονώρα της Σουηδίας ( ή Λεονόρ).

Το συμπέρασμα αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε και μετά τα καμώματά της στην εκκλησία, κατά την διάρκεια της βάφτισης της αδελφής της, Ανδριάννας.

Η Λεονόρ, λοιπόν, η οποία είναι όγδοη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου αποφάσισε να τους αναστατώσει όλους και να κάνει έξω φρενών την μητέρα της.

Εχοντας αρχικά ξαπλώσει καταμεσής της εκκλησίας και συγκεκριμένα στο χαλί την ώρα του μυστηρίου, η Λεονόρ άρχισε να κυλιέται στα πατώματα και να κουνά τα πόδια της στον αέρα μπροστά μάλιστα στην Αρχιεπίσκοπο.

Παρά τις προσπάθειες του πατέρα της, Κρίστοφερ Όνέϊλ, να την πείσει να καθίσει στην καρέκλα της, η μικρή κάθισε μεν, αλλά ανάποδα, έχοντας γυρίσει την πλάτη της σε όλους τους καλεσμένους.

Τα καμώματά της δεν τελείωσαν εκεί, καθώς μετά άρχισε να πειράζει τον αδελφό της Νικόλαο, ζουλώντας του τα μάγουλα και κάνοντας του σήμα να παίξει παλαμάκια.

Πάντως, η Λεονόρ δεν φαίνεται να συμμορφώθηκε μετά το αυστηρό βλέμμα της μητέρα της, Μαντλέν και συνέχισε να κάνει τις σκανταλιές της, χοροπηδώντας γύρω της όταν είχε το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της.

Να σημειωθεί πως η Πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας βάφτισε το τρίτο της παιδί με τον Κρίστοφερ Ονεϊλ. Η 35χρονη είναι 7η στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου και ο γάμος της με τον Αμερικανό-Βρετανό τραπεζίτη έγινε το 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σουηδία βάφτιση πριγκίπισσα Λέονορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ