Μουντιάλ 2018: Βόμβα στην Ισπανία -Απολύθηκε ο προπονητής Λοπετέγκι! - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Βόμβα στην Ισπανία -Απολύθηκε ο προπονητής Λοπετέγκι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είδηση-βόμβα στην εθνική Ισπανίας, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την απόλυση του Χουλέν Λοπετέγκι μετά τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η συμφωνία του ομοσπονδιακού προπονητή με τη «βασίλισσα» προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις με πρώτη την απόλυσή του από την εθνική ομάδα, μόλις μία ημέρα πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λοπετέγκι!

Ο Λοπετέγκι δεν συνεχίζει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του, παρά το γεγονός ότι στην σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τετάρτης οι αρχηγοί, εκπροσωπώντας και τους συμπαίκτες τους, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι τον στηρίζουν και θέλουν να αγωνιστούν με αυτόν στο Μουντιάλ.

Ωστόσο, ο Ρουμπιάλες, ο οποίος γνώριζε μεν για τις επαφές που είχε ο Λοπετέγκι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι για την οριστική συμφωνία τους, ήταν έξαλλος και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι η απόλυση του προπονητή, ακόμα και τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η καλύτερη λύση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι εκ των έσω θα καλυφθεί το κενό στην πάγκο της Ισπανίας. Έτσι, οι «φούριας ρόχας» θα πορευθούν στο Μουντιάλ με τον Φερνάντο Ιέρο, μέχρι πρότινος βοηθός του Λοπετέγκι.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Ισπανία προονητης αλλαγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ