«Μαριχουάνα στοπ»-η παράσταση: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της ταινίας [εικόνες] - iefimerida.gr

«Μαριχουάνα στοπ»-η παράσταση: Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της ταινίας [εικόνες]

Σκηνές από την ταινία «Μαριχουάνα Στοπ»/ Φωτογραφία: Finos Film
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτη εκπλήξεις και συνεργασίες που θα συζητηθούν αναμένεται να είναι η θεατρική σεζόν που έρχεται. Διάσημα ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε πολλά υποσχόμενες παραγωγές.

Κινηματογραφικές ταινίες και best sellers που αγαπήθηκαν από το φιλοθεάμον και αναγνωστικό κοινό αντίστοιχα, θα είναι στο θεατρικό μενού.

Μια ταινία που πριν από σχεδόν πέντε δεκαετίες έκοψε 312.260 εισιτήρια, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη μεταφέρεται στην θεατρική σκηνή.

Στην ταινία, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούσαν οι: Ζωή Λάσκαρη, Γιώργος Πάντζας, Τόλης Βοσκόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Μάρθα Καραγιάννη, Χρόνης Εξαρχάκος, Ελένη Ανουσάκη και Μαρία Ιωαννίδου. Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στους βασικούς ρόλους της μεταφοράς του έργου στο θέατρο;

Οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τους ρόλους της ταινίας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ