Χανιά: Χωρίς ταξί την Πέμπτη η πόλη - iefimerida.gr

Χανιά: Χωρίς ταξί την Πέμπτη η πόλη

Χανιά- Φωτογραφία intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς ταξί αναμένεται να μείνουν αύριο Πέμπτη τα Χανιά.

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Χανίων αποφάσισε τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί, Ηλία Καραπατάκη η απεργία θα είναι 24ωρη - επαναλαμβανόμενη και θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Πέμπτης. Όπως δήλωσε ο κ. Καραπατάκης οι αυτοκινητιστές των Χανίων δηλώνουν την συμπαράσταση τους στους συναδέλφους άλλων περιοχών της χώρας που από σήμερα έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας θα πραγματοποιούνται δρομολόγια για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς όπως δήλωσε ο κ Καραπατάκης «τα δύο κέντρα ραδιοταξί θα είναι σε επιφυλακή για την εξυπηρέτηση εκτάκτων περιστατικών που αφορούν κυρίως θέματα υγείας». Κανονικά θα λειτουργεί το Λευκό Ταξί που μεταφέρει πολίτες με κινητικά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά Κρήτη ταξί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ